Skip to main content

Veelzijdige
zeevaart

Deur-tot-deur oplossingen

Home » Diensten » Zeevaart

Het belang van zeevaart

Altijd in ontwikkeling

Zeevaart is van essentieel belang voor de wereldwijde verplaatsing van goederen. Maar liefst 90% van alle goederen wordt per zeeschip vervoerd. Bij Transito nemen wij de bevrachting van droge lading voor onze rekening en zorgen we ervoor dat deze efficiënt over zee wordt getransporteerd.

Onze collega’s beschikken over een uitgebreid netwerk aan scheepseigenaren, rederijen en verschillende brokers. Hierdoor kunnen wij een oplossing bieden die perfect aansluit bij uw wensen. Zo leveren wij een kwalitatieve dienst voor een aantrekkelijke prijs, waarbij veiligheid en milieu nooit uit het oog verloren gaan.

Voordelen van werken met Transito

Tientallen jaren ervaring
Een veelzijdige vloot
Persoonlijk contact
Een uitgebreid netwerk
Focus op prijs-kwaliteit
Snel en betrouwbaar

Zeevaart voor droge lading

Bij Transito ligt de nadruk op het bieden van een optimale prijs-kwaliteitverhouding aan onze klanten. Daarom blijven wij voortdurend in beweging, zowel letterlijk als figuurlijk. We streven naar constante verbetering, inclusief onze (persoonlijke) dienstverlening in de zeevaart. Wij gaan elke logistieke uitdaging aan en garanderen een zorgvuldige levering van uw lading over zee.

Met onze uitgebreide ervaring en kennis aan boord hebben wij inzicht in hoe onze zeevaart diensten verder geoptimaliseerd kunnen worden. Bij Transito zijn we altijd op zoek naar innovaties om zeetransport nog efficiënter en duurzamer te maken. Wij zorgen voor optimaal transport, die past bij uw type lading en bestemming.

Lading die wij vervoeren

Meer weten hoe wij  je kunnen helpen? 

“Gaat niet bestaat niet. Bij ons staat prijs-kwaliteit voorop en koppelen we het juiste schip aan uw vracht.”

Erik Dane & Jos Faasse
Agency Operators