Skip to main content

Werken bij Transito

Gevestigd in het hart van de binnenvaart

Home » Werken bij Transito

Stap aan boord bij Transito

WERK MEE AAN EFFICIËNTE LOGISTIEK

Krijg jij energie van het bedenken en uitvoeren van optimale logistieke oplossingen? Dan is de binnenvaart wereld van Transito iets voor jou. We komen graag in contact met ambitieus talent over werken bij Transito.

Transito is een sterk groeiende en creatieve organisatie. Wij werken met een jong, ambitieus en gedreven team. Zo zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s met frisse ideeën en nieuwe energie!

Neem contact op

Voordelen van werken bij Transito

Tientallen jaren ervaring
Elke dag weer een nieuwe uitdaging
Persoonlijk contact
Een uitgebreid netwerk
Een hecht team
Flexibel
GEZOCHT

Bedenker van optimale logistieke oplossingen

Als bevrachter ben je dagelijks bezig met het zoeken van ladingen en het bevrachten van onze regie/huurschepen. Je hebt veelvuldig telefonisch contact met de schippers/ laad- en losplekken en klanten. Jij bent de schakel in het bedenken en uitvoeren van optimale logistieke oplossingen.

Word Bevrachter!
GEZOCHT

Teamspeler met passie voor tankvaart

Ben jij accuraat, communicatief sterk en in het bezit van een gezonde dosis humor? Kom dan werken bij Transito! Wij bieden een uitdagende positie waar zelfstandigheid en teamwork hand in hand gaan. Geen 9 tot 5 mentaliteit? Perfect! Laat je enthousiasme voor de tankvaart spreken en sluit je aan bij ons dynamische team.

Word Bevrachter Tankvaart!

Onze kernwaarden

Binnenvaart DNA in hart en nieren

Bij Transito staat de klant voorop. Wij streven ernaar om persoonlijk en snel een hoogwaardige oplossing te bieden. Ons toegewijde team gaat altijd net een stap verder om dit te realiseren.

Onze collega’s hebben een hands-on mentaliteit. Werken bij Transito betekent niet denken, maar doen. Bij Transito doelen we op klanttevredenheid en nemen we alle zorgen weg. Dit bevordert duurzame en betrouwbare relaties.

Gedreven

Wij gaan altijd net een stapje verder

Persoonlijk

Eén-op-één schakelen met onze collega’s

Verantwoordelijk

Wij nemen uw aanvraag altijd serieus

Verbindend

Betrouwbare en langdurigerelaties is ons succes

Start jouw avontuur bij Transito!

Meer over Transito

Open sollicitatie