Skip to main content

Onafhankelijk
agentschap

Persoonlijk contact staat voorop

Home » Diensten » Agentschap

Ontzorgen is ons vak

Transito neemt alles uit handen

Onze toegewijde scheepsagenten staan klaar om persoonlijke service te bieden. Het Transito-team zorgt ervoor dat uw schip zonder problemen kan binnenkomen en weer kan vertrekken uit de havens. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door onze doortastende scheepsagenten.

Als agentschap vervullen wij een centrale rol in de haven, waarbij we betrokken zijn bij alle zaken en partijen. Wij kennen alle ins en outs van de havens in Nederland. U kunt op ons rekenen voor een zorgeloze afhandeling van uw port calls.

Transito als agentschap

Altijd bereikbaar 24/7
Persoonlijke service
Een uitgebreid netwerk
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Optimale afhandeling
AEO-gecertificeerd

Altijd bereikbaar

We verzetten bergen

Met een handvol mensen krijgen wij veel voor elkaar. Onze diepgaande kennis en ervaring stellen ons in staat om uw vraag op een persoonlijke en doeltreffende manier aan te pakken.

Vraag offerte aan

Persoonlijke vertegenwoordiging

Bij Transito staat persoonlijke service op nummer 1. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan havencontacten bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoeften. Wij plannen de meest optimale routes en streven naar kostenefficiëntie.

Als agentschap luisteren wij naar uw vraag en nemen eventuele zorgen weg. In Transito vindt u een betrouwbare partner, wat niet alleen wordt bevestigd door onze tevreden klanten, maar ook door onze erkende certificeringen. Wij zijn actief met een AEO-vergunning (Authorised Economic Operator). Hierdoor worden we in de gehele Europese Unie erkend als betrouwbare partner.

Laat ons als agentschap uw zorgen wegnemen

“Bij Transito kunnen we met relatief weinig mensen veel bereiken. Wij handelen elke vraag persoonlijk af.”

Erik Dane & Jos Faasse
Agency Operators