Skip to main content

Onze veelzijdige vloot

Altijd onderweg in Europa

Neem contact op

Home » Veelzijdige vloot

60 binnenvaartschepen

175.000 ton capaciteit

Transito doorkruist met ongeveer 60 schepen de waterwegen van heel Europa. Van de Seine in Frankrijk tot de Donau voorbij Boedapest; wij staan tot uw dienst.

Voor elke reis hebben we een passend schip: van 30 tot 135 meter lang. Met 10 koppelverbanden kunnen we bergen lading verzetten. Gezamenlijk heeft de vloot een capaciteit van 175.000 ton.

Internationaal sterk

Binnenvaart specialisten

Door onze uitgebreide vloot kunnen we voor u altijd een passende oplossing vinden. Onze binnenvaart professionals kennen de bijzonderheden van elke vaarweg. Zo weten zij precies welk schip uit onze vloot gepast is voor uw aanvraag. Daarom biedt Transito altijd een kwalitatieve oplossing.

Veelzijdige vloot en persoonlijke service

Met onze vloot van ruim 60 schepen is Transito altijd in de buurt. Elke vaarweg binnen Europa kent zijn bijzonderheden. U kunt hierbij denken aan de grootte van sluizen en hoogte van bruggen. Daarom is het van belang een schip te kiezen dat past op het traject. Met schepen van diverse afmetingen bieden wij altijd een passende oplossing voor uw logistieke vraag.

Een groot deel van onze schepen zijn 110 meter lang en 11,40 meter breed. Met zo’n binnenvaartschip kunt u in één keer tot 3.500 ton lading vervoeren. Dat staat gelijk aan de capaciteit van maar liefst 120 vrachtwagens. Onze collega’s helpen u graag bij de selectie van het juiste schip (ook mogelijk met diverse andere afmetingen).

Meer weten over onze veelzijdige vloot?

“Bent u op zoek naar een passend schip? Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.”

Robbert de Bruijn
Disponent | Transito Danuvius