Skip to main content

Over Transito

Gevestigd in het hart van de binnenvaart

Neem contact op

Home » Over Transito

Ruime ervaring
in binnenvaart

Onze liefde voor scheepvaart gaat diep

Transito is ruim 20 jaar geleden opgericht door mensen met binnenvaart-DNA. Doorpakken en snel schakelen zit in onze natuur. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een kleine speler in de markt tot een organisatie die klanten een uitgebreid totaalpakket aanbiedt.

Samen met een toegewijd team van collega’s richten wij ons voornamelijk op het vervoeren van goederen over de binnenwateren in Europa. Bij Transito beperken wij ons transportaanbod niet tot de binnenvaart: wij verzorgen ook transport over zee en helpen u om nieuwe markten te betreden.

Altijd een passende oplossing

Een divers aanbod

Bij Transito zoeken we altijd naar een oplossing die past bij uw wensen. We beschikken over onze eigen schepen en gespecialiseerde vaartuigen, maar dankzij ons uitgebreide netwerk maken we ook gebruik van schepen van externe partijen.

Neem contact op

Bij Transito streven we ernaar een vooraanstaande speler te zijn in de maritieme sector door klantgerichte en duurzame transportoplossingen te bieden. Onze toewijding aan excellentie, innovatie en betrouwbaarheid vormt de basis van onze dienstverlening. Kwaliteit, flexibiliteit, respect en vertrouwen staan hierbij voorop.

Onze visie is om voor te blijven op onze concurrenten binnen de markt, door constante ontwikkeling van onze kennis en vaardigheden. We streven ernaar uit te blinken in expertise, excellente service te bieden en speciale aandacht te geven aan zowel het milieu als onze klanten.

Onze kernwaarden | Over Transito

Het hart van Transito

Bij Transito staat de klant voorop. Wij streven ernaar om persoonlijk en snel een hoogwaardige oplossing te bieden. Ons toegewijde team gaat altijd net een stap verder om dit te realiseren.

Onze collega’s hebben een hands-on mentaliteit. Niet denken, maar doen. Bij Transito doelen we op klanttevredenheid en nemen we alle zorgen weg. Onze klanten vertrouwen op onze snelle reactie en onze goede bereikbaarheid. Dit bevordert duurzame en betrouwbare relaties.

Gedreven

Wij gaan altijd net een stapje verder

Persoonlijk

Eén-op-één schakelen met onze collega’s

Verantwoordelijk

Wij nemen uw aanvraag altijd serieus

Verbindend

Betrouwbare en langdurige relaties is ons succes

KOM WERKEN BIJ TRANSITO

“Wil jij werken in een hecht en hardwerkend team? Stap aan boord bij Transito!”

Chris-Bernhard Hoogendoorn
Directeur

Bekijk onze vacatures