Skip to main content

Betrouwbare
binnenvaart

Wij verbinden Europa over water

Home » Diensten » Binnenvaart

Binnenvaart is
mensenwerk

Alles draait om relaties

Transport is mensenwerk. De binnenvaart is een belangrijke schakel binnen logistieke netwerken. Onze bevrachters en schippers kunnen alleen excelleren wanneer zij nauw in contact staan met elkaar. Bij Transito gaan wij voor langdurige relaties waarin de klant centraal staat.

Met onze veelzijdige vloot verbinden wij de zeehavens met een uitgebreid netwerk van binnenlandse terminals en loslocaties. Samen bedienen wij de Benelux, Frankrijk, Duitsland en alle landen langs de Donau.

Voordelen van werken met Transito

Tientallen jaren ervaring
Een veelzijdige vloot
Persoonlijk contact
Een uitgebreid netwerk
Zeevaartdiensten
Donau specialisatie

Ons netwerk

Wij bedienen klanten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Kroatië, Oekraïne en Servië.

Vraag offerte aan

Droge lading in de binnenvaart

Het Transito-team heeft jarenlange ervaring in de binnenvaart. Het vervoeren van droge lading is onze specialiteit. Of het nu gaat om bulkgoederen, containers of stukgoederen, met moderne schepen en ervaren bemanning brengt Transito lading veilig en op tijd naar de gewenste bestemming.

Onze schepen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en worden voortdurend onderhouden. Zo is uw lading altijd in goede handen. Bij Transito begrijpen wij dat tijd en kosten belangrijk zijn, daarom streven we er altijd naar om uw lading op de snelst mogelijke manier te leveren, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Meer weten over onze binnenvaart diensten? 

“Bij Transito zijn we allen gedreven, kunnen wij snel schakelen en verkopen we zelden nee. Met onze veelzijdige vloot kunnen wij alle markten tijdig bedienen.”

Alle contactgegevens