Skip to main content

Bouwmaterialen
per binnenvaart

Duurzaam vervoer over water

Home » Lading » Bouwmaterialen

Betrouwbaar vervoer
van bouwmaterialen

U kunt op ons bouwen

Steeds vaker worden er alternatieve vervoersmogelijkheden gezocht voor het transport van materialen over de weg. Bij Transito werken wij dagelijks aan deze modal shift van bouwmaterialen.

Goederen voor de bouwsector kunnen verschillen van kleine producten tot grote bulk, zoals heipalen of pallets vol met gipsplaten. Transito biedt een efficiënte oplossing voor het vervoer van grote objecten per binnenvaart. Diverse steden vragen tegenwoordig om de aanlevering van bouwmaterialen over water.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van bouwmaterialen

Zand en grind
Cement en beton
Staal en ijzer
BouwmaterialenBakstenen en tegels
Hout
Prefab bouwelementen
Glas en isolatiematerialen
Circulaire grondstoffen (bijv. bodemassen)

Duurzaamheid

Het transport van bouwmaterialen over de binnenwateren zorgt voor minder drukte op de wegen en een lagere uitstoot van CO2. Het grote voordeel van de binnenvaart is dat je veel goederen tegelijkertijd kunt vervoeren.

Nederland beschikt over een uitgebreid netwerk van rivieren en kanalen. Dit betekent dat we vaak in de buurt van een bouwproject kunnen laden en lossen.

Neem contact op

De bouw is altijd in beweging

Transito ook

De vraag naar bouwmaterialen groeit gestaag. Er zijn diverse grote infrastructurele werken en de woningbouw staat niet stil. De binnenvaart is veelzijdig in het vervoer van alle soorten bouwmaterialen. Of het nu om los gestort zand of grind gaat, of grote prefab bouwelementen. De binnenvaart vervoert het veilig en op tijd.

Neem contact op voor bouwprojecten

“Op zoek naar efficiënt transport van uw bouwmaterialen? Ik sta voor u klaar!”

Alle contactgegevens