Skip to main content

Agribulk
binnenvaart

Vervoer over water

Home » Lading » Agribulk

Professionals in
agribulk vervoer

Een essentieel onderdeel van de voedsel- en energieketen

Bij Transito begrijpen we dat het transporteren van landbouwproducten een specialistische taak is. Onze expertise in vervoer van agribulk maakt ons tot uw ideale partner. Met onze ervaring hebben we uitgebreide kennis opgebouwd over de nuances van bulktransport in de landbouwsector.

Onze diensten zijn gericht op het leveren van betrouwbaar en efficiënt transport, met strikte naleving van alle relevante regelgeving rondom voedselveiligheid. We zijn toegewijd aan het waarborgen van de integriteit van uw producten tijdens het gehele transportproces.

Meer weten over onze werkwijze?

Wij zijn gespecialiseerd inhet vervoer van agribulk:

Granen
Maïs
Sojabonen
Overige grondstoffen voor veevoer
Oliehoudende zaden
Kunstmest

Modal Shift

Vervoer over water is duurzaam

Agribulk transport per binnenvaart betekent grotere hoeveelheden tegelijk vervoeren. Hiermee kan je niet alleen kosten besparen, maar ook je CO2-footprint verkleinen.

Agribulk per binnenvaart

Het transport van agribulk door de binnenvaart is financieel aantrekkelijk. Dit komt door schaalvoordelen. Een binnenvaartschip kan de lading van wel 100 vrachtwagens tegelijk vervoeren.

Agribulk staat aan de basis van levensmiddelen die worden geconsumeerd. Daarom moet het transport worden uitgevoerd volgens strenge veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Door onze GMP+ certificatie kunnen wij verzekeren dat uw producten veilig en in optimale staat afgeleverd worden.

GMP+ certified, certificaat, safety, voederveiligheid, agribulk, binnenvaart
Neem contact op

“Assistentie nodig bij het vervoeren van agribulk? Ik zorg persoonlijk voor een goede afhandeling!”

Alle contactgegevens